به نظر میرسد که مایکرؤسافت قصد دارد تا به یک غول تمام عیار در زمینه واقعیت افزوده بدل گردد و به همین منظور نیز این شرکت در حال تنظیم برنامه‌های خود برای راه‌اندازی خط تولید تراشه‌های مناسب برای واقعیت افزوده است.

ساخت تراشه‌های واقعیت افزوده

در کنار گسترش فناوری واقعیت مجازی، به تدریج دامنه توجه و بکارگیری “واقعیت افزوده” نیز بیشتر شده و شرکت‌های صاحب‌نام دنیای فناوری اطلاعات، با طرح ایده‌های جدید، محصولات نوینی را عرضه میکنند تا به جرگه رقیبان اصلی در این حوزه بپردازند.
به نظر میرسد که شرکت مایکروسافت قصد دارد تا به غولی تمام عیار در زمینه واقعیت افزوده بدل گردد و به همین منظور، اخیراً اخباری در رسانه‌ها منتشر شده مبنی بر اینکه این شرکت در حال طراحی و اجرای برنامه‌های مخصوص خود به منظور راه‌اندازی خط تولید تراشه‌های ویژه‌ای‌ست که برای فناوری واقعیت افزوده، مناسب باشند.
از دید کارشناسان، تولید تراشه مزبور، امتیازی بزرگ برای مایکروسافت و جهشی قابل توجه در این عرصه محسوب میگردد.
کمپانی‌های فعال در زمینه فناوری بسیار مشتاق هستند تا فناوری هوش مصنوعی را به تلفن‌های همراه و نیز عینک‌های واقعیت افزوده بیفزایند. با این‌ حال یک چالش اصلی بر سر راه آنها قرار دارد و آن‌هم، مدیریت حجم بسیار زیادی از داده‌ در شبکه است که استفاده از هوش مصنوعی را بدون کُند کردن دستگاه و یا مصرف بیش‌ازحد آن برای کاربران مهیا میسازد.
وجود این مشکل، تاکنون یک مانع در مسیر پیشرفت این فناوری محسوب میشده و البته راه‌حل مایکروسافت، بسیار راهگشا خواهد بود.
کمپانی مایکروسافت در این زمینه موفق به طراحی چیپ ویژه‌ای برای عینک‌های واقعیت افزوده HoloLens خود شده است.
مزیت این پردازنده این است که قادر خواهد بود تمامی دیده‌ها و شنیده‌های کاربر را در همان دستگاه مورد بررسی قرار داده و در نتیجه، دیگر زمانی برای ارسال دیتا به سرویس‌های ابری تلف نخواهد گردید.
مطابق جزئیات منتشره، این پردازنده جدید که به‌تازگی در طی مراسمی در هونولولو رونمایی شده است. همچنان در حال‌ توسعه است و ضمناً به نسخه جدید HoloLens افزوده خواهد شد.
البته گفتنی است این اولین باری نیست که مایکروسافت تمامی قدم‌های مربوط به توسعه یک پردازنده (البته به جز مرحله تولید آن) را به‌تنهایی طی میکند.
این کمپانی با خرسندی اعلام کرده پردازنده مزبور را باید در نوع خود اولین سخت‌افزاری دانست که چنین قابلیت‌هایی را بر روی تلفن همراه هوشمند کاربران به ارمغان خواهد آورد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *