سیستم عامل اندروید
سیستم عامل اندروید

سیستم عامل اندروید

 

سیستم عامل اندروید برای نخستین بار توسط کنسوسیومی معرفی شد . در آن زمان کم تر کسی کم تر کسی فکر می کرد که این سیستم عامل از سیستم های پرطرفداری چون ویندوز موبایل ، لینوکس و پالم پیشی بگیرد و خود را به عنوان تهدیدی جدی برای رقبای چون سیمبین و آیفون نشاان دهد .

Android  به زبان ساده سیستم عاملی است برای دستگاه های موبایل و گوشی هوشمند که اوپن سورس است و توسعه دهندگان می توانند با استفاده  از  Andorid Disk برنامه های مختلفی برای این سیستم عامل بنویسند . اندروید امکان استفاده از توابع داخلی گوشی موبایل همچون شماره گیری ، فرستادن sms  یا استفاده از دوربین گوشی را به برنامه نویسان می دهد تا بتوانند اپلیکیشن های قدرتمند و کاربردی برای کاربران بنویسند .

معنای اندروید :

به معنای مرد ، انسان ، شبه آدم یا ربات ( آدم آهنی ) ( به انگلیسی : Android)

این ربات به گونه ای طراحی شده است که شباهت زیادی به انسان داشته و تا حد امکان هوشمند باشد .

سیستم عامل اندروید
سیستم عامل اندروید

ویژگی های سیستم عامل اندروید

اندروید تمامی تکنولوژی‌های اتصال شامل GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS, بلوتوث و وای-فای را پشتیبانی می‌کند. اندروید از فرمت‌های مختلف فایل‌های مالتی مدیا مثل MPEG-۴, H.۲۶۴, MP3, AAC, AMR, JPEG, PNG, GIF پشتیبانی می‌کند. ابزارهای مختلف اندروید برای توسعه دهندگان به راحتی در دسترس است و توسط شرکت گوگل پشتیبانی می‌شوند. این ابزارها شامل کتابخانه‌ها، خطایاب، شبیه‌ساز گوشی و یک پلاگین برای اکلیپس است. اندروید از سخت‌افزارهای مختلف همچون جی پی اس و دوربین‌های متنوع پشتیبانی می‌کند. تصاویر و فایل‌های گرافیکی بوسیله OpenGL پردازش می‌شوند که کیفیت بالاتری خواهند داشت. با استفاده از تکنولوژی نسبتاً جدید شرکت Adobe با نام AIR نیز می‌توان به توسعه برنامه‌های کاربردی تحت این سیستم عامل پرداخت. اندروید برای ارسال پیغام‌های متنی یا همان اس ام اس (SMS) از فرم‌های SMS, MMS و XMPP پشتیبانی می‌کند. مرورگر موجود در اندروید بر اساس فریم ورک اوپن سورس WebKit توسعه یافته‌است. اندروید برای ذخیره داده‌ها و مدیریت بانک‌های اطلاعاتی سبک از نرم‌افزار SQLite استفاده می‌کند. تمام برنامه‌های اندروید به زبان جاوا نوشته می‌شوند. برای اجرای برنامه‌های جاوایی روی این سیستم عامل، کدهای جاوا به کدهای Dalvik تبدیل می‌شوند و سپس روی ماشین مجازی جاوایی (Dalvik virtual machine) اجرا می‌شوند.
خانهپنل smsواتس اپتماس