در این مقاله قصد داریم بخش اول واژه نامه بازاردیابی دیجیتال را شرح دهیم . لازم به ذکر است به دلیل اینکه بازاریابی اینترنتی به عنوان بخش و زیر مجموعه ای از بازاریابی دیجیتال محسوب می گردد ، تصمیم بر آن شد واژگان بازاریابی دیجیتال را شرح داده تا بتوانیم دایره گسترده تری از مفاهیم و عبارات را پوشش دهیم . علیرغم سادگی ای که در این کلمه و عبارت موجود است ، دارای بخش های بسیار مختلفی می باشد و گستردگی بسیار بالایی دارد و پیچیدگی زیادی هم دارد .کلمات جمع آوری شده گزینه هایی هستند که از میان دنیایی از کلمات در حوزه بازاریابی دیجیتال ، دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی یا آنلاین انتخاب شده اند و در بررسی ای که توسط تیم رایسان انجام شد این کلمات ، کلماتی بودند که بیشتر در میان کاربران این حوزه مورد استفاده قرار می گرفتند . سعی بر آن شده تا حد امکان برای این کلمات یا عبارات ، معادل فارسی آن ها ذکر شود و در تعریف آن ها سادگی تا حد ممکن رعایت گردد .

Domain :
نام سایت ، یا اسم سایت پیاده سازی شده را دامین یا نام دامنه گویند . شما برای آنکه بتوانید به یک سایت دسترسی داشته باشید باید از دامنه آن استفاده کنید .
Host :
فضای ذخیره سازی اطلاعات سایت است . تمام محتویات سایت شما اعم از متن ، عکس ، فیلم ، صوت و … در این فضا قرار می گیرد . این فضا نقش میزبان اطلاعات و محتویات شما را بر عهده دارد و می تواند در قالب یک هاست ( بخشی از فضای سرور ) ، سرور مجازی ( بخشی از فضای سرور اختصاصی) و سرور اختصاصی و شبکه های ابری پیاده سازی شود .
حتما بخوانید |
بازاریابی اینترنتی چیست ؟ |
Hashtag :
مفهومی است که بیشتر در اسفاده از شبکه های اجتماعی رایج است . اغلب زمانی که کابران می خواهند در باره موضوعی ، پست یا مطلبی را انتشار دهند از این علامت در کنار آن کلمه کلیدی استفاده می کنند .
HTML :
زبانی است که برای برنامه نویسی و طراحی صفحات وب به کار برده می شود . در حقیقت فارغ از تکنولوژی هایی که سمت سرور برای کد نویسی و برنامه نویسی سایت ها به کار برده می شود ، در کلاینت یا گیرنده باید به کدهای HTML تبدیل گردد و به کاربر نمایش داده شود .
PHP :
زبانی است که برای برنامه نویسی سایت و در سمت سرور به کار برده می شود و برای تولید سایت های پویا و تعاملی استفاده می شود .
HyperLink :
کلمه، عبارت یا متنی است که می توانیم با لینک کردن آن به صفحات دیگر سایت ، از آن برای ارتباطات داخل سایت استفاده کنیم .
Keyword :
کلمه ، یا عبارت هایی هستند که برای تولید محتوا برای سایت اهمیت زیادی دارند و یکی از ملاک های موتور های جستجو برای دسته بندی مطالب در وب می باشد .
به تمام فرآیندها و عملیاتی گفته می شود که برای بهینه سازی سایت در موتور های جستجو به کار برده می شود . این فرآیند می تواند به دو حالت کلی بهینه سازی داخلی یا درون سایت و بهینه سازی خارجی یا برون سایت تقسیم شوند .
User Interface (UI) :
رابط کاربری تهیه شده برای کاربران یک سایت و یا نرم افزار است که با استفاده از آن می توانند با سایت یا نرم افزار مربوطه در ارتباط باشند .
User Experience (UX) :
فرآیند تولید و طراحی تجربه کاربری ، برای کاربران سایت یا نرم افزار می باشد که بایستی به گونه ای این فرآیند طراحی گردد تا برای کاربر سایت با نرم افزار تجربه خوبی در رابطه با سایت یا نرم افزار شما ایجاد گردد .
Alexa :
وب سایتی که خدمات مختلفی را برای تحلیل سایت ها ارائه می دهد که یکی از معروفترین خدمات آنها بحث رتبه بندی سایت ها بر اساس میزان بازدید کاربران آن هاست.
زبانی است که به شما کمک می کند نحوه چیدمان و ظاهر عناصر HTML را مشخص کنید .
Forum:
یک forum معادل با یک سایت همگانی است که افراد می توانند در آن ها به مباحث مختلفی بپردازند و سوالات خود را مطرح کنند و بقیه افراد نیز به آنها پاسخ دهند .
Front End Developer :
به برنامه نویس یا توسعه دهنده ای می گویند که مسئول طراحی رابط کاربری می باشد . رابط کاربری همان عناصر و صفحاتی است که کاربران سایت با آن ها کار می کنند .
InfoGraphic :
محتوایی است که جدیدا برای نمایش دادن و انتقال مفاهیم پیچیده و سخت مخصوصا در بازاریابی دیجیتال به کار می رود . به گونه ای پیاده سازی می شود که افراد عام نیز بتوانند به راحتی درک خوبی از آن ها داشته باشند .
حتما بخوانید |
تعریف شبکه های اجتماعی |
بدون دیدگاه