فریم ورک کتابخانه هایی از پیش تهیه و تنظیم شده هستند تا از تکرار در برنامه نویسی جلوگیری نمایند و کار برنامه نویس را راحت کنند . یکی از معروف ترین فریم ورک ها (دات نت فریم ورک ) می باشد این فریم ورک که محصول شرکت ماکروسافت می باشد شامل هزاران کتابخانه به همراه قوانین و قواعد مشخص است . دات نت این ویژگی را دارد که برنامه ای که به وسیله آن نوشته می شود روی سیستم عامل های مختلف یکسان عمل کند .

Mvc در فریم ورک ها :
فریم ورک ها یک برنامه نویسی شئی گرا هستند . mvc در هنگام استفاده از فریم ورک ها بسیار مورد استفاده قرار می گیرند .
Model views contorellers یا mvc شکل خاصی از ترکیب کدهای برنامه نویسی می باشد . در این جا کد به سه لایه مجزا modle , view , contoroller تقسیم می شود . که در زیر هر کدام از آن ها را به اختصار توضیح می دهیم .
حتما بخوانید | حملات DDOS و راه های مقابله با آن چیست ؟ |
Model :
در این بخش اطلاعاتی که کاربر به طور مستقیم با آن ها در ارتباط است قرار دارد و اطلاعات را بین view و contorell جابه جا می کند .
Views :
این قسمت به طور مستقیم با کاربر در ارتباط است و نتیجه عملیات را به کاربر نمایش می دهد .
Control :
این قسمت اطلاعات را از کاربر دریافت و پردازش میکند .
چرا باید از فریم ورک ها استفاده کنیم :
شما در استفاده از فریم ورک ها هیچ اجباری ندارید . اما بدانید که این فریم ورک ها توسط برنامه نویسان قدرتمندی نوشته می شود و آ نها علاوه بر چارچوب منظم کتابخانه های قدرتندی را نیز به فریم ورک متصل می نمایند که شما را از نوشتن دوباره آ نها بی نیاز میکند .
مثلا پایگاه های داده در معرض آسیب ها و تهدید های بسیار بالایی هستند و کم تر برنامه نویسی می تواند امنیت این بخش ها حفظ کند . متخصصانی که فریم ورک طراحی می کنند برای حل این مشکل کتابخانه orm را طراحی نموده اند .
انواع فریم ورک ها :
فریم ورک ها بسیار متنوع هستند . در این مقاله ما به معرفی چند نمونه فریم ورک برای محیط های برنامه نویسی متنوع می پردازیم .
فریم ورک zend :
فریم ورک zend که ساخت شرکت zend است برای php مورد استفاده قرار می گیرد . این فریم ورک شامل قاعده شئی گرا می باشد و بسیار توسعه پذیر و انعطاف پذیر است . این فریم ورک ها از php5 پشتیبانی می کنند .
فریم ورک jquery :
این فریم ورک مختص به java script است و امکانات بسیار خوبی و سریعی را برای استفاده از dom به برنامه نویس می دهد . توسعه این برنامه بسیار مشکل است .

فریم ورک guntry :
این فریم ورک با تکنولوژی آژاکس کار میکند . این فریم ورک به طراحان وب سایت ها میپبتنی بر جوملا کمک می کند تا سایت هایی با سرعت و کیفیت بالا ایجاد نمایند .
مزایای استفاده از فریم ورک ها :
فریم ورک ها دارای مزایای بسیار زیادی هستند همین موضوع باعث شده است که برنامه نویسان و زراحان سایت بسیاری به سمت آن ها روی آورند .
در زیر به اختصار برخی از این مزایا را برای شما بیان می کنیم :
طراحی سایت با داشتن دانش سطحی :
از آن جایی که فریم ورک ها توسط برنامه نویسان قدرتمندی ساخته می شود شما اگر بخواهید در حوزه فرانت وارد شوید با داشتن تنها مهارت از css و html می توانید سایت زیبایی طراحی نمایید .
صرفه جویی در زمان :
با استفاده از فریم ورک ها به طور قابل توجهی زمان تولید یک سایت کاهش پیدا میکند .
آپدیت های منظم :
فریم ورک ها به طور منظم آپدیت می شوند و امکانات جدیدی به آن ها اضافه می شود همچنین برخی از باگ ها ی احتمالی نیز برطرف می شود .
پشتیبانی قوی :
اکثر فریم ورک ها دارای پشتیبانی قوی هستند که در صورت برخورد با مشکلات احتمالی آن ها را برطرف می کنند .
معایب استفاده از فریم ورک ها :
طراحی سایت های شبیه به هم
کدهای اضافی
نداشتن کنترل کافی بر روی فریم ورک
حتما بخوانید | انتخاب نام سایت بر چه اساسی باشد ؟ |
بدون دیدگاه