حمله DDOS یکی از ابداعات برنامه نویسان حوزه هک است که به سرورها خسارت زیادی را وارد می نماید . این حملات مخصوص سرورهای بزرگ نیست و ممکن است حتی برای شما هم که به عنوان یک کاربر عادی اینترنت می باشید رخ بدهد . ما در این مقاله شما را با این حملات و راه های پیشگیری از آن آشنا می نماییم .
حمله DDOS چیست ؟
حمله DDOS که مخفف کلمه ( distributed denial of service attack ) است به معنای استفاده بیش از حد از منابع و تقاضای زیاد به یک سرور است به صورتی که سرویس دهی عادی دچار مشکل شود . در این نوع حمله ها در یک لحظه تقاضاهای زیادی برای دریافت اطلاعات به یک سرور ارسال می شود و موجب از دسترس خارج شدن و یا به اصطلاح DOWN شدن سرور می شود .
حمله DDOS توسط چه کسانی انجام می شود ؟
حملات DDOS با انگیزه های متفاوتی از جمله ترساندن و یا انتقام جویی توسط فرد یا گروهی از افراد انجام می گیرد . به عنوان مثال ممکن فردی برای از بین بردن رقیب وب سایت خود دست به این کار بزند تا کاربران سایت رقیب دچار دلسردی و فاصله گرفتن از آن سایت شوند . به طور کلی می توان به این صورت بیان کرد که ترکیبی از اندیشه های انسان ، سیستم و سرور دست به دست هم می دهند تا یک حمله DDOS شکل بگیرد .
 |
حتما بخوانید |
|
علائم حمله DDOS چیست ؟
خوشبختانه یکی از علائم مثبت این حملات این است که به راحتی و سریع می توان به نحوه عملکرد سیستم مشکوک شد و جلوی این اختلالات را گرفت .
در زیر به برخی از حملات DDOS اشاره می نماییم .
کندی در پاسخ گویی به در خواست ها :
سروری که مورد حمله قرار می گیرد به کندی به درخواست ها پاسخ می دهد اما این همیشه جزء نشانه های حملات DDOS نمی باشد . بعضی از سایت ها و سرورها ممکن به دلیل نامناسب بودن امکانات سخت افزاری یا میزان بازدید بالا با علائمی مانند کندی رو به رو شوند .

مصرف بیش از اندازه از منابع سرور و پایگاه داده :
یکی دیگر از علائم این حملات مصرف بیش از اندازه و غیر طبیعی از منابع سرور و پایگاه داده در مدت زمان کم می باشد .
اختلال در سرویس هایی مانند ایمیل :
گاهی ممکن است ارسال و دریافت سرویس ایمیل با مشکل مواجه شود و به کندی صورت گیرد که این می تواند یکی از نشانه های حملات DDOS به شمار رود .
مدت زمان حملات DDOS چه قدر طول می کشد ؟
مدت زمان حملات DDOS بستگی به سماجت مزاحم و هکر و ضعف شما در مدیریت و دفاع از سرور می باشد . یک حمله ممکن است در خوش بینانه ترین حالت چند دقیقه زمان ببرد یا ممکن است چند روز ادامه داشته باشد . بزرگترین حمله DDOS در اکتبر سال میلادی گذشته در قاره آمریکا و اروپا اتفاق افتاد . حمله ای که بزرگ تر از آن در تاثیر نفوذهای کامپیوتری دیده نشده است .

راه های مقابله و پیشگری از حمله DDOS :
تاکنون روش های ثبت شده ای برای پیشگیری از این حملات گزارش نشده است . برای جلوگیری و پیشگیری از این حملات راه های بسیاری وجود دارد که یکی از آن ها استفاده از سرویس های بهینه و با امنیت بالا برای میزبانی وب سایت خود است . البته امنیت یک وب سایت فقط به سرور بستگی ندارد و به ظاهر و نوع کدنویسی نیز وابسته است .
یکی دیگر از راه ها برای پیشگیری از این نوع حملات روی آوردن به ارائه دهندگان CDN است . که به عنوان یک واسط بین سرور شما و حملات قرار می گیرد .
هانی پت یک راه برای مقابله با حملات DDOS است که برا حملات کوچک مورد استفاده قرار می گیرد . در این روش با استفاده از یک سیستم مجازی وقت هکر را تلف می کند و او را خسته می کند .
 |
حتما بخوانید |
|
نظرات کاربران
ارسال نظرنظری ثبت نشده است .
نظر خود را راجب این مقاله بنویسید :