ویدئو مارکتینگ چیست ؟

گاهی یک «عکس» از صدها کلمه و گاهی یک «ویدیو» از چندین عکس یک مفهوم را بهتر منتقل می کند. یک کلیپ کوتاه چنان گیرا و کارامد است که امروزه در بازاریابیِ هر محصولی استفاده‌ی از آن توصیه می شود. از این رو «ویدیو مارکتینگ» یا بازاریابیِ ویدیویی یکی از معقول ترین و بهترین روش های بازاریابی است. هر ویدیو می تواند طیف وسیعی از محتوا را منتقل کند:

•    شناساندن یک شغل یا پیشه و بررسی مزایا و معایب آن
•    شناساندن شرکت یا هر محصول تولیدی
•    آموزش شیوه های مصرف و استفاده از یک محصول توسط خریدار
•    آموزش هر مطلب و هر محتوایی

 

 

تاریخچه ویدیو مارکتینگ

 

تکنیک بازاریابی با استفاده از ویدیو بیش از آنچه ما درک می کنیم به عقب بر می گردد. زمان هایی که خبری از اینترنت نبود یک شرکت فروش ساعت به نام Bulova در سال 1941 اولین بازاریابی را در یک ایستگاه تلویزیونی در آمریکا به انجام رساند. جسته و گریخته این روال در ساخت ویدیوها ادامه داشت تا اینکه یوتیوب در سال 2005 تاسیس شد. برندهای بزرگی مانند نایک این فرصت را به دست آوردند و با دریافت 1،000،000 نمایش برای فیلمی که رونالدینیو در آن نقش ایفا می کرد رکوردی خیره کننده را به جا گذاشتند.

به طور کلی شرایطی که باعث ظهور و دوام بازاریابی ویدیویی شده است را می توانیم چنین برشمریم:

•    کاهش قیمت فناوری
•    در دسترس بودن دوربین به واسطه تلفن های هوشمند
•    افزایش پهنای باند اینترنت و دسترسی بیشتر مصرف کننده
•    روند صعودی سرعت رایانه ها
•    ظهور سایت ها و شبکه های اجتماعی

 

بازاریابی ویدیویی چگونه اجرا می‌شود؟

 

با این توصیف چرا هنوز عده‌ای به سمت بازاریابی ویدیویی نرفته و از مواهب آن دور هستند؟ پاسخ این پرسش را بایستی در «مهارت» جست. هر کاری برای آغاز، نیازمند مهارت و نوعی توانمندی است که بدون آن اجراها موفقیت آمیز نخواهد بود. ساخت ویدیو به نحوی گیرا و اثرگذار مستلزم شناختی حداقلی از اصول فیلم سازی است. معمولاً افراد برای انجام این کار به سراغ کمپانی های تبلیغاتی می روند که امری هزینه بر خواهد بود. در غیراین صورت بایستی برای ساخت و پرداخت فیلم یا کلیپ های تبلیغاتی آموزش های لازم را شروع کنیم.

 

معمولاً با دو روش کلی می توانید ویدیوها را به دید مخاطبان خود برسانید. روش نخست استفاده از وب سایت یا درگاه های اینترنتی مانند اپلیکشن ها است که از طریق آن ها می توان کلیپ های تبلیغاتی هر محصولی را به نمایش گذاشت و به معرفی و آموزش تولیدات پرداخت. این روش از یک سو بسیار دارای اعتبار بوده و وجهه رسمی به کار می بخشد و از سوی دیگر امکان رشد و گسترش کار همواره برای شما فراهم خواهد بود.

اما خب این روش هزینه بر و زمان بر است و ممکن است برای همه در شروع به صرفه نباشد. شبکه های اجتماعی با پهنای باند مطلوب و امکانات رایگان و همچنین جامعه ی آماری وسیعی که خود دارا هستند می توانند راهکاری مناسب برای هر کسب و کاری باشند. رسانه های اجتماعی مثل اینستاگرام، فیسبوک، یوتیوپ و حتی آپارات شما را در پیاده سازی برنامه های تبلیغاتی ویدیویی تان کمک خواهند کرد.

ویدیو مارکتینگ

 

مزایای ویدئو مارکتینگ ؟

بسیاری از شرکت ها دریافته اند که ویدیو ابزاری قدرتمند است و آن را به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از رقابت های بازاریابی خود تبدیل کرده اند. برخی دیگر هم تصمیم می گیرند با راههای تبلیغاتی سنتی تر پیش روند. تعیین اینکه آیا برای برند شخصی شما یا محصولاتتان کدام روش سودآور خواهد بود، موضوعی است که برای تبلیغات ویدیویی تا مدتی بعد از اجرای آن امکان پذیر نیست و می تواند شما را گمراه کند. با این حال، بهتر خواهد بود کمی درباره فواید و مضرات تبلیغات ویدیویی صحبت کنیم:

 

نمی توان انکار کرد که فیلم دارای جذابیت خاصی است و به شما این امکان را می دهد تا پیامی را ارسال کنید که با مصرف کنندگان به روشی عمیق تر و اصیل تر ارتباط برقرار کند.

1.    محبوبیت: اولین و بارزترین دلیل برای انتخاب ویدئو این است که مصرف کنندگان به شدت خواهان آن هستند. بیش از 70٪ از مردمی که در ایالات متحده آنلاین هستند مرتباً ویدئوها را تماشا می کنند. این واقعیتی است که نمی توان محبوبیت ویدیو را نادیده گرفت. شبکه های اجتماعی و میزان مخاطبانی که در آن فعال هستند نیز گویای این امر است

2.    ابزاری قدرتمند: فیلم راهی عالی برای افزایش به یاد سپردن یک نام تجاری است. در یک مطالعه، خاطر نشان شد که 80٪ از پاسخ دهندگان، فیلم هایی را از برندهایی که در یک دوره 30 روزه تماشا کرده اند بهتر به خاطر آوردند. این مورد برای متن و عکس ها که مصرف کنندگان از آن غالباً مورد استفاده قرار می گیرند اتفاق نمی افتد و به ندرت تبلیغات را به خاطر می آورند.

3.    استفاده آسان و در دسترس بودن: زمان و وقتی که صرف خواندن یک متن می شود بسیار بیشتر از دیدن یک ویدیو است. مصرف کننده به راحتی می تواند یک کلیپ آموزشی یا معرفی یک محصول را ببیند بدون اینکه زحمت چندانی بکشد. تنها با چند کلیک در فضاهای اجتماعی مجازی.

4.    ارتباط با احساسات: کدام فیلمی است که نتواند بخنداند، بترساند و بگریاند؟ فیلم ها به طرز خارق العاده ای توانایی بازنمایی واقعیت را دارند و از این طریق احساسات مخاطب را که با فیلم هم ذات پنداری و همدلی کرده برانگیخته می کنند.

5.    رتبه شاخص در موتورهای جست و جو : همان طور که اقبال مردم به ویدیوها بیشتر است، موتورهای جست و جو نیز به کلیپ ها و فیلم ها علاقه بیشتری نشان می دهند و این موضوع باعث می شود در اولین جست و جوها فیلم ها رتبه های بالاتر و اصلی تر داشته باشند.

ویدیو مارکتینگ

 

معایب ویدئو مارکتینگ چیست ؟

1-    بازار اشباع: در حالی که تبلیغات ویدیویی اکنون به لطف ابزارهای جدید مانند دوربین های همیشه در دسترس تلفن های هوشمند و هاستینگ های رایگان رسانه های محبوب اینترنتی به امری همگانی تبدیل شده است، این مزیت باعث ایجاد یک نقطه ضعف نیز می شود زیرا هر کسی می تواند فیلم بسازد. تخمین زده می شود که هر دقیقه 300 ساعت در یوتیوب فیلم بارگذاری می شود! این استخر بزرگی است که نام تجاری شما باید در مقابل آن رقابت کند.

2-    گران تر و زمان بر: بی تعارف ساخت یک ویدیو به مراتب گران تر از نوشتن یا گرفتن یک عکس است. برای نوشتن یک متن یک کامپیوتر ساده و برنامه ورد کفایت می کند اما ساخت ویدیو مستلزم ابزارها و تجهیزات مختلفی است که هزینه و زمان بیشتری را طلب می کند. همچنین برای مخاطب هم تماشای یک فیلم آنلاین بسته به کیفیت‌اش هزینه بیشتری خواهد داشت چون حجم بیشتری مصرف می کند.

3-    وابستگی به اینترنت پر سرعت: این یک واقعیت است که بدون در اختیار داشتن اینترنتی پرسرعت امکان استفاده از ویدیو برای تبلیغات وجود ندارد. وقتی زیرساخت های اینترنتی برای تبادل داده ها در فضای مجازی مهیا نباشد استفاده از ویدیو به همان میزان دچار چالش می شود.

4-    محبوب نبودن آگهی های تبلیغاتی: اگر ویدیوی شما کاملاً مبتنی بر تبلیغات است، انتظار موفقیت چندانی نباید داشته باشید. بخش بزرگی از ویدیوها با هدف تبلیغات عرضه می شوند و این میسر نخواهد شد جز با مشاهده آگهی. حدود 65٪ از مخاطبانی که فیلم های آنلاین را تماشا می کنند از تبلیغات تجاری صرف نظر می کنند. رسانه ها هم برای از دست ندادن رضایت مخاطبان خود هیچگاه آنها را مجبور به تماشای چیزی نمی کنند. مگر در حد چند ثانیه و سپس با اضافه کردن گزینه ای به نام «رد» نیاز مخاطبان شان را در نظر می گیرند.

طراحی وب سایت
طراحی ریسپانسیو سایت

خدمات رایسان 

شرکت رایسان به‌ عنوان یکی از برترین شرکت‌ های طراحی سایت در اصفهان و پنل اس ام اس   و همچنین پنل ارسال اس ام اس در اصفهان   ،  ارسال پیامک به لیست سیاه ها به مشتریان خود کمک می کند تا با ارائه راهکارهای مناسب آن‌ها را به اهداف خود برساند .ما به شما کمک می‌کنیم تا در بهینه‌ سازی طراحی سایت شرکت خود از کلمات کلیدی مناسب استفاده نمایید و رتبه وب‌سایت خود را ارتقا دهید .  با ارتقا رتبه سایت خود می‌توانید خدمات خود را به مشتریان هدفمند که در حال جستجوی فروشنده مناسب هستند معرفی نمایید و فروش اینترنتی خود ر ا افزایش دهید .از دیگر فعالیت‌های منحصر به‌ فردی که رایسان در طراحی سایت شرکتی در اصفهان انجام می‌دهد می‌توان به موارد زیر اشاره نمود :